Cum funcționează un aspirator de spălare?

Cum funcționează un aspirator de spălare?

Gospodinele nu au întotdeauna timp pentrucurățarea atentă a locuințelor. Dar praful este dăunător pentru sănătate și strică aspectul unei case confortabile. În această situație, ar fi un mare ajutor de spălat aspirator, folosind care este ușor de făcut de curățare umedă, și chiar se spală covoarele.

Cum funcționează un aspirator de spălare?

Dispozitivul unui aspirator de spalat

Spre deosebire de aspiratoarele pentru curatatorie, in detergentiExistă un rezervor de apă care este conectat la întregul sistem al dispozitivului și este furnizat lichid din acesta. În plus, aspiratoarele cu detergenți sunt capabile nu numai să aprovizioneze apă pentru curățare, ci și să colecteze un lichid murdar pentru care există un recipient separat. Unele companii de aspiratoare au început să crească rezervoarele pentru lichide murdare și să reducă pentru apă curată. Acest lucru se datorează faptului că, în timpul curățării, un recipient cu apă curată va fi umplut în mod repetat. În ceea ce privește dimensiunile, aspiratorul de spălare este mult mai mare decât cel obișnuit pentru curățarea chimică. Prin urmare, are nevoie de mai mult timp pentru a se pregăti pentru muncă și pentru a dezasambla și usca toate piesele după recoltare. Cu toate acestea, producătorii lucrează constant la facilitarea lucrului cu un aspirator, pregătirea pentru lucru și spălarea periilor și țevilor. În ultimul timp au făcut unele progrese.

Lucrarea unui aspirator de spalat

Aspiratorul standard arată ca douărezervor mic pe roți. Există trei tipuri de aranjare a recipientelor: una lângă cealaltă în dispozitivele proiectate orizontal, unul pe celălalt în dispozitivele verticale. In unele mic recipient cu apă curată depozitată în interiorul rezervorului cu apa murdară, se poate face pe verticală în aspiratoare și gorizontalno.V începutul rezervorului de curățare umplut cu apă curată, iar rezervorul murdar este gol. Când porniți aspiratorul și disponibilitatea de a lucra cu apă curată printr-un furtun la duza dorită este pulverizat pe podea. A fost apoi șters cu un aspirator este pornit și modul de aspirație, prin care apa rămasă pe podea curge în podea murdar vody.Spustya mai multe metode de spălare cu apă complet curată și este contaminată în rezervorul cu apă murdară, care depășește în volum rezervorul cu apă curată de trei până la patru ori. Dacă curățarea nu este finalizată până la golirea rezervorului cu apă curată, atunci trebuie să fie reumplută. Pentru a face acest lucru, opriți aspiratorul, deschide capacul pentru a obține un rezervor gol, se umple cu apă și a pus înapoi în loc. Apoi închideți capacul și porniți aspiratorul. După finalizarea curățării, apa murdară trebuie evacuată. Având în vedere volumul mare al acestei capacități, acest lucru poate provoca unele dificultăți și va necesita efort fizic. Trebuie remarcat faptul că timpul necesar pentru curățare, dezasamblare și mai curat detergent uscat înainte și după curățare durează mult mai mult decât pentru un aspirator pentru curatare uscata. Aspirator de calitate a cheltuielilor de curățare umedă, dar din cauza dimensiunii mari nu este întotdeauna ușor de utilizat, ce să ia în considerare atunci când cumpără.