Care firma să cumpere un aspirator

Care firma să cumpere un aspirator

Unul dintre parametrii importanți necesari pentru întregaparatele de uz casnic și, în special, un aspirator, este fiabilitatea. Aceasta, de regulă, depinde în mare măsură de producător. Prin urmare, definirea cerințelor de funcționalitate, trebuie să vă gândiți la ce marca va fi capabilă să asigure o durată lungă de viață a aspiratorului.

Care firma să cumpere un aspirator

Reguli generale pentru alegerea unui brand de aspirator

Oricare ar fi răspunsul pozitiv la acest lucru sau la astamarca pe care nu ați auzit-o, dar tehnica oricărei companii se poate descompune. Deci, înainte de a cumpăra un aspirator al unui brand, asigurați-vă că pentru a solicita vânzătorului în cazul în care există magazine în apropiere, efectuarea de reparații în garanție și service. Acest lucru este valabil mai ales de scumpe de spalat de vid, repararea lor de garanție poate costa destul de scump, deoarece serviciul, în special în regiunile, nu vysote.Dazhe de brand respectat nu poate elibera un model foarte de succes, care va fi incomod de utilizat. Opta pentru un anumit model înainte de a cumpăra, asigurați-vă că pentru a lua un interes în recenziile consumatorilor de internet, acest aspirator a fost deja testat în funcțiune.

Ce brand să alegeți

Există companii care produc foarte diferiteelectrocasnice - de la telefoane mobile și uscătoare de păr aspiratoarelor, frigidere și televizoare, și sunt cele care se specializează numai în fabricarea de aspiratoare. De regulă, tehnica lor este într-adevăr adusă la perfecțiune. Acest producător german Thomas și Karcher, o companie britanica Vax, polonez și american Zelmer Bissel. Ele produc echipamente de uz casnic și profesionale de curățare, alegerea modelelor nu este foarte mare, dar nu există nici o îndoială calitatea produselor.
Modelele deosebit de populare sunt Thomas și Karcher, echipate cu filtre de apă: Thomas TWIN TT AQUAFILTER, Thomas GIUS AQUAFILTER, Thomas Bravo 20S Aquafilter, Karcher DS 5500 VEX.
În ceea ce privește celelalte branduri populare, acestea pot fiîmpărțit pe categorii de prețuri. De exemplu, în intervalul de la 1,5 până la 3,5 mii de ruble pot cumpăra aspiratoare obișnuite pentru curățare uscată de la Samsung, Philips și LG, la aspiratorul care are un 7-mistupenchataya gama de preț mediu sistem filtratsii.K, 3.5-10 mii, aspiratoare sunt dotate cu Aqua-filtru, - o tehnica companiei Electrolux, Panasonic, Hoover și Bosch, precum Samsung și Philips. Ei au funcții suplimentare, de exemplu, curatatorii perie de la Panasonic sunt echipate cu built-in indicator tactil de praf, care vă permite să controlați gradul de puritate și a suprafețelor de lucru curate.
Faceți o alegere în funcție de nevoile dvs., nu are sens să plătiți pentru acele funcții pe care nu le veți folosi.
În categoria "premium" sunt în principal spălareaspiratoare, costul căruia este de peste 10 mii de ruble. Aici autoritatea recunoscută este compania germană Miele. Aspiratoarele sale sunt echipate cu control electronic al puterii, care permite reglarea consumului de energie în funcție de nivelul de contaminare a suprafeței.