Amigurumi: păpuși

Amigurumi: păpuși

Jucarii minunate tricotate, care provin din Japonia,devin din ce în ce mai populare. În special, de multe ori animale tricot sau păpuși, aceasta este o modalitate foarte bună de a arăta talentul dvs. pentru lucrarea cu acul. Păpușile Amigurumi pot fi miniatură, jucăuș sau interior.

Amigurumi păpușă

În mod tradițional, în tehnica amigurumi,Modele miniatură care pot fi folosite ca suveniruri sau jucării. Diferențele principale dintre jucăriile realizate într-o altă tehnică - un cap rotund mare, margele ochi, picioare mici și mâini. Pentru bobi, rochii și haine, legate de fire de aceeași grosime sau subțiri, sunt necesare. Amigurumi japonezii reali constau din elemente simple - bile, cârnați, cilindri.

tricotare Păpuși Amigurumi

Tehnica constă în croșetarea într-un cerccoloanele fără croșetat, uneori au folosit și coloane cu nakidami. Dimensiunea cârligului trebuie selectată astfel încât panza să fie suficient de strânsă, fără găuri. Tricotarea de rochii este adesea folosită cu legături laterale complexe, uneori este mai ușor să coaseți detalii de haine din țesături sau tricotate cu ace de tricotat.

Începutul de tricotat rezultă din așa-numitul inelamigurumi. Această metodă face posibilă obținerea unei părți fără gaură, spre deosebire de începutul tradițional al unui cerc închis într-un cerc. Inelul amigurumi este un fir înfășurat într-un cerc, pentru care sunt angajate buclele primului rând. În primul rând, inelul poate fi mare, dar când primul rând este terminat, trebuie să trageți capătul firului și să îl strângeți complet prin închiderea orificiului.

Păpuși Amigurumi: schemă

Următoarea tricotare se efectuează ca de obicei, conform schemei. Multe scheme amigurumi sunt traduse din japoneză în rusă și reprezintă o descriere descriptivă. Alții au rămas sub formă de desene - nu trebuie să vă fie frică de ei, după o scurtă analiză va deveni clar că este chiar mai convenabil să tricot.

Cruci sunt coloane fără croset, micicăpușe - bare adăugate, bucle mari mari, un asterisc marchează locul de unde să se repete. Numărul de cusături dintr-un rând este indicat în paranteze. Dacă totul este conectat corect, începutul seriei ar trebui să coincidă întotdeauna, astfel încât acest loc este mai bine marcat cu un fir contrastant pentru control.

Pentru a facilita tricotarea mânerelor și picioarelor subțiri, se folosesc uneori unelte speciale. Puteți să luați un creion subțire și să-l legați într-un cerc - se dovedește exact și elegant.