Celtic tatuaje și semnificația lor

Celtic tatuaje și semnificația lor

În ciuda alegerii uimitoare a diferitelorimagini pentru tatuaje, tatuajele celtice au fost întotdeauna un favorit fierbinte nu numai între bărbați, dar și printre femei. Modelul celtic este unul dintre cele mai complexe și mai mistice. Este ușor de învățat datorită liniilor țesute, spiralelor și cercurilor. Mai jos sunt cele mai populare tatuaje celtice și semnificațiile lor.

Celtic tatuaje și semnificația lor

instrucție

1

Unul dintre cele mai populare simboluri celticetatuaje - cruce celtica. Arată ca un creștin, dar în centrul său este un cerc. Un model complex de noduri îi conferă un aspect unic și neobișnuit. Semnificația crucii este ambiguă. Pentru unii, este un simbol al iubirii infinite a lui Dumnezeu, în timp ce pentru alții este un simbol fals. Există o legendă că crucea celtică a fost inventată de Sfântul Patrick, care a încercat să transforme popoarele păgâne ale Irlandei în credința creștină. Cele mai frecvente locuri de tragere a imaginii crucii: antebrațul, spatele și încheietura mâinii.

2

Shamrock este un simbol celtic al Sfintei Treimi în biserica catolică irlandeză. În plus, înseamnă viață și renaștere după moarte, adică infinit.

3

Butterfly - aceasta este una dintre cele mai iubite femeitatuaje. Celtic fluturi simbolizează o renaștere de la un pupa la un fluture frumos. Și, de asemenea, fluturele este un simbol al norocului, libertății, prosperității și triumfului. Cel mai adesea acest tatuaj este aplicat spatelui inferior.

4

Nodurile celtice pot fi folosite catatuaj independent, și ca parte a acestuia. Simbolismul nodurilor celtice nu este foarte clar, deși unii cred că nodurile celtice au puteri magice. Dar sensul cel mai evident al nodurilor celtice este infinitul.

5

Inima celtică simbolizează unirea a două suflete și este de obicei folosită pentru a arăta devotamentul față de cel iubit. Aceste tatuaje sunt populare atât în ​​rândul bărbaților, cât și al femeilor.

6

Pomul celtic al vieții simbolizează Grădina Edenului ca o punte între pământ și cer. În mitologia celților, pomul este un simbol al vieții și al generozității, pentru că oferă hrană și adapost oamenilor și animalelor.

7

Inelul Claddagh este un simbol al prieteniei și loialității. În acest tatuaj există o imagine a inimii care este ținută de două mâini și o coroană care se află pe inimă. Fiecare dintre aceste simboluri are un înțeles propriu. Inima, în mod natural, întruchipează iubirea, mâinile - prietenia și îngrijirea și coroana - fidelitatea.

8

Celții sunt cunoscuți pentru minunatele lor labirinturi, careau construit. Aceste labirinturi au găsit și un loc în tatuajele celtice. Ele simbolizează calea vieții. Dacă vă uitați atent la labirintul celtic, puteți vedea imagini ale diferitelor animale.