Cum de a desena un cer cu un creion

Cum de a desena un cer cu un creion

Desenul cerului cu un creion nu este ușor. Formele 3D de nori sunt greu de reprodus folosind eclozarea convențională. Cu toate acestea, dacă urmați un anumit algoritm, puteți obține un rezultat bun, destul de realist.

Cum de a desena un cer cu un creion

instrucție

1

Desenați câteva contururi de bază. Amintiți-vă că norii foarte rar au o formă rotundă. În plus, totul depinde de tip. De asemenea, mărimea norii poate varia. Dacă doriți să descrieți ceva cu adevărat frumos, luați un nor mare și multe mici.

2

Adăugați bucle la contururi. Unele dintre norii mici o fac să crească. Adică, vântul ar trebui să le transporte literalmente de-a lungul planului orizontal. Ceilalți dau un volum mic prin creșterea părților rotunjite.

3

Înclinați contururile de nori cu o linie mai groasă. Marcați zone specifice de umbrire și detaliați în continuare imaginea.

4

Adăugați pământul sub cer. Acest lucru va face ca desenul să fie mai realist. Trageți luminile și laturile întunecate, adăugând volumul. Luați în considerare faptul că norii sunt foarte departe, astfel încât umbrele nu ar trebui să aibă contururi clare.