Cum să desenezi un asasin în etape cu un creion

Cum să desenezi un asasin în etape cu un creion

Poate că războinicii asasinului ar fi fost necunoscuțiBăieți moderni, dacă nu pentru jocul Assassin's Creed. După luptă, cele mai multe dintre baieti vor să fie la fel ca luptători îndrăznețe și enigmatice în haine închise la culoare, sau cel puțin să învețe cum să atragă un asasin cu un creion.

Cum să desenezi un asasin în etape cu un creion

instrucție

1

A trage un asasin în etape este cea mai ușoară din spate. Pentru a trage o cifră la o jumătate de viraj, trageți un cerc în partea superioară a colii și trageți din ea o linie curbată.

2

În zona capului, trageți o glugă pe față. Nu face chiar linia, altfel efectul materiei care curge nu va fi recreat.

3

Desenați linii asasin se confruntă în profil, subliniind nas mare de sex masculin și buzele ușor întredeschise, bărbie puternică, ochii goale pe dinăuntru și o frunte largă.

4

Adăugați elementele lipsite de capot, cum ar fi acesteaprezentate în imagine cu instrucțiunile pas cu pas. Pune masca pe ochiul asasinului. Desenează o mantie. venind din capotă. Desenați contururile spatelui și ale umerilor războinicului.

5

Desenați un braț retras în manșeta largămantia unui om. Pentru a trage o armă de asasin, trageți două laturi paralele de la un umăr la partea de jos a spatelui în diagonală. Aceasta va fi o centură pentru atașarea arcului sau a sabiei.

6

Ați reușit să desenați un asasin. Acum, trageți conturul desenului cu un creion, consolidând presiunea acolo unde este necesar.

7

Luați stilouri, creioane colorate sau vopsele și adăugați culori războinicului vostru curajos.