Cum de a desena un Sponge Bob

Cum de a desena un Sponge Bob

Caricatură veselă și amabilă despre SpongeBob de mai mulți ani este mulțumită nu numai pentru copii, ci și pentru adulți. Mulți sunt interesați de modul în care să atragă pantalonii lui Bob's Sponge Square în creion în etape.

cum să atragă o burete de burete

instrucție

1

Pentru a picta SpongeBob, ai nevoie de un pic mai marecentrați foaia pentru a desena un dreptunghi și o împărțiți pe jumătate cu o linie verticală. Desenați o linie de ochi și gură în interiorul dreptunghiului, așa cum se arată în imagine. Adăugați un cerc din manșonul cămășii, linia picioarelor și oalele pantofilor.

2

Adăugați Spongebob cu ochi rotunzi mari, cu gene rare, un nas sub formă de cârnați și obrajii proeminenți rotunjiți.

3

Desenați o gură mare deschisă unde puteți vedealimba, iar sub buza superioară sunt doi dinți pătrați mari. O bordură semicirculară va fi necesară pentru a evidenția bărbia SpongeBob. De asemenea, nu uitați să adăugați liniuțe în colțurile gurii de râs și pe pistrui pe obraji.

4

Pentru a desena un Sponge voluminoase Bob,separând vizual două treimi din partea superioară a bazei dreptunghiului, desenează un pătrat cu o linie ondulată, iar pe lateral dreptunghiul este înclinat, așa cum se arată în imagine. Adaugă în imagine cercuri mici care imită găuri în burete. Nu depășiți cutia de legătură și nu atingeți gura, ochii și nasul.

5

Desenați mâinile SpongeBob, ascunse în spatele lui, elemente de îmbrăcăminte. Principalul detaliu al desenului este, desigur, o egalitate.

6

Faceți picioarele mai groase, adăugând o altă bandă lângă linia de bază. Adăugați încălțăminte și articolele rămase de îmbrăcăminte.

7

Pentru a desena un Bob Sponge frumos și strălucitor, rotiți liniile principale cu creion gros. Finalizați desenul pas cu pas, adăugând culori luminoase.