Cum să atragă Patrick pas cu pas

Cum să atragă Patrick pas cu pas

Cine trăiește pe podeaua oceanului? .. Cuvintele familiare? Cu ei incepe populara serie animata "SpongeBob - pantaloni pătrat". Încercați să desenați cel mai bun prieten al lui SpongeBob - Patrick. Cu o lecție pas cu pas, va fi foarte simplu.

Cum să atragă Patrick pas cu pas

instrucție

1

Desenați scheletul corpului lui Patric. În centrul hârtiei, trageți un oval mare. Patrick - o stea de mare cu brațe și picioare, așa că adăugați o formă triunghiulară alungită ovală. De sus spre oval adăugați un triunghi mare. Pe părțile laterale ale trunchiului și dedesubt, desenați două triunghiuri.

2

Acum folosiți radiera pentru a șterge totulcare suprapune linii excesive. Desenați un capac suspendat deasupra triunghiului superior. Toate colțurile ascuțite ale triunghiurilor sunt rotunjite. Mâinile lui Patrick sunt ca niște aripi.

3

Trageți pantalonii, o linie suplimentară pe partea superioară a pantalonilor scurți. Marcați ombilicul lui Patrick cu două arce. Nu uitați de față - faceți o notă despre forma feței. Mai întâi, aranja gura, cele două linii inferioare, apoi linia pentru sprâncene și pentru elevi.

4

Faceți câteva fețe mici pe fața lui Patrickmiscari pe laterale pentru sprâncene. Desenați două ovale pentru ochi. La sfârșit, trageți două linii curbe mari - acesta va fi gura lui Patrick. Nu uitați să desenați limba. Pe pantaloni scurți de pește "de mers pe jos" este un model - și trageți-l. Rămâne pentru Patrick să picteze cu culori strălucitoare, pentru că acesta este un erou foarte pozitiv!