Sfat 1: Cum se joacă "SpongeBob"

Sfat 1: Cum se joacă "SpongeBob"

Seria populară animată "Sponge" bob Pantaloni pătrat "a devenit chiar mai aproape de eifani - acum fanii desenelor animate pot juca în același joc, în care vor avea ocazia să joace rolul mai multor personaje principale. Pentru a controla personajele din joc, utilizați mouse-ul - butonul din stânga mișcă caracterul și, de asemenea, apelează celelalte caractere ale jocului la dialog. Butonul drept al mouse-ului solicită inventarul.

Cum se joacă "SpongeBob"

instrucție

1

La începutul jocului personajul tău - Sponge bob - trezește-te în pat și începe să se adunesă lucrezi. Luați alarma și du-te la baie. Veți observa că pasta de dinți se termină, deci mergeți la vecinii dvs. pentru a cere un împrumut de pastă de dinți.

2

Pentru a părăsi casa, vei avea nevoiehaine, și pentru asta trebuie să deschizi ceva cu ceva. În bucătărie, găsiți spatulă și deschideți pieptul cu el. Din frigider, scoateți o bucată de gheață și luați-o cu dumneavoastră.

3

După ce te îmbraci, mergi la vecinul Svidborg pentru dentalpaste. La etajul 2 din baie veți găsi un vecin care nu dorește să dea pastele. Opriți radioul și veți fi trimis la Patrick. Patrick dă gheața și el îți va da o distanță de televizor. Sunați-l pe Svidborg să-l distragă, expulzând în prealabil comandantul telefonului din curte și apoi luați pasta de dinți. Mergeți la lucru pentru a afla că nu veți fi promovați.

4

În următorul nivel veți juca pentru un personaj negativPlankton, care trebuie să fure o coroană din palatul lui Neptun. La bordul din hol, aplicați o racletă pentru a distrage managerul și mergeți la un pachet cu jet. Mergeți la palatul lui Neptun, evitând coliziunile cu meduze, apoi mergeți la biblioteca palatului.

5

Vorbiți cu bufonul, aflați cum să deschideți camera tronului. Folosind un fir și un cui, apăsați butonul care deschide camera tronului și apoi luați coroana.

6

În următorul nivel, jucați din nou pentru Sponge bobȘi treaba voastră este să-i răsplăti pe domnii Crabs și Plankton, întorcând coroana la Neptun. Du-te în orașul Rakushki, folosind crabi-urile mobile de hamburger pentru asta.

7

Pentru a ajunge la mașină, găsiți o trecerecopii care l-au luat de la Svidborg. Dați copilului înghețată prăjită și, în schimb, primiți o trecere. Împreună cu Patrick, intri în mașină și mergi în orașul Rakushek.

8

În următorul nivel, sarcina dvs. este să eliberațiPrințesa Mindy și apoi aducă jafului o carte despre administrarea închisorilor, astfel încât să ai dreptul să intri în mașina de lustruire a coroanei. Curățați oglinda și dați-i mirelui principal.

9

Du-te la hotel "Abis", apoi treceți printr-un sistem de tuneluri și labirinturi. Alegeți poarta corectă.

10

În rolul lui Patrick în următorul nivel va trebui să salvezi viața buretelui bobdar, după ce a amenajat un mic potop în cameră, șiapoi, revenind la Bottom Bikini, vorbiți cu muzicianul de lângă intrarea în cafenea și apoi căutați amplificatorul, cu care veți ieși din transa locuitorilor orașului.

11

Conectați difuzorul la amplificator și efectuați un concert pe chitara electrică. Strike pe corzile dreapta pentru a salva locuitorii orașului.

Sfat 2: Ce să purtați un tricou cu un SpongeBob de imprimare

Pantaloni Sponge Bob Square - veseldesene animate. Locuiește în Bikini Botom și lucrează într-o cină, prăjind burgeri. Etern și incorigibil optimist, vesel și vânt. Bomboanele lui Bob sunt iubite nu numai de copii, ci și de cei în vârstă. Dar este un lucru de a iubi un personaj de desene animate. Și altceva - să decidă să poarte un tricou cu imaginea lui.

Cu ce ​​să poarte un tricou cu un Spongebob de imprimare

Versiunea pentru copii

Răspunzând la întrebare, ce să purtați cu tricourileimprimați SpongeBob, trebuie mai întâi să înțelegeți cine va fi. Să presupunem că un copil poartă un tricou. Aceasta este cea mai evidentă opțiune - de fapt un desen animat pentru copii. Nu există nici un motiv să vă fie frică să vă stricați aspectul exterior. La urma urmei, regula principală a stilului este așa. Prin urmare, dacă îmbrăcați un copil în vârstă de nouă ani într-un astfel de tricou, acesta nu va cauza nici o întrebare, ci doar va satisface copilul dvs. și în același timp și alții. Totuși, aceasta este o imprimare hilară și pozitivă. Această imprimare este potrivită pentru băieți și fete. Puteți purta în siguranță un tricou cu blugi și adidași, fetele pot completa setul cu mai multe elemente feminine - fustă și balet. Armonios cu acest tricou va arata, de asemenea, pantaloni sport, și hoodies. Adică, un astfel de tricou este potrivit pentru fiecare zi, în special pentru un stil sportiv. Categoric nu poți purta un tricou cu pantofi clasici și o jachetă. Classics - asta e chiar dintr-o altă operă. Dar dacă totul este clar cu copiii, cum rămâne cu adolescenții? În principiu, și în adolescență vi se poate permite să nu fie prea gravă și să poarte în siguranță și o imprimare similară. Adolescenții își pot permite mai multe combinații îndrăznețe cu acest tricou. De exemplu, cu o fustă, dar în loc de pantofi de balet - adidași sau adidași. Obțineți o imagine îndrăzneață, dar o imagine elegantă.

Toate într-un mod adult

Dar pentru cei care au trecut deja frontiera 17-19ani, dacă doriți să purtați o imagine a SpongeBob, puteți avea probleme. Există un astfel de termen "kidalt" (abrevierea de la copilul englez - copil și adultul englez - adult). Acestea sunt așa-numitele copii adulți. Infantilismul și dragostea inerentă copiilor, inclusiv desene animate. Se kidalty cumpara aceste cămăși când erau deja douăzeci și le poarte ca și cum acestea au fost cinci. Pentru a evita un aspect ridicol, dacă doriți cu adevărat să purtați o astfel de cămașă, urmați regulile simple. În primul rând, stilul tău ar trebui să fie atletic. Purtați un astfel de tricot numai cu blugi sau pantaloni largi. Purta un tricou cu pantofi numai pe o suprafață plană talpă (excepție - pantofi Wedge, Mike va fi combinat cu ei corect). În al doilea rând, gândește-te unde ai pus această tinuă. Vreau doar să specificăm - un tricou cu Sponge Bob va fi potrivit în sala de gimnastică, pe terenul de joacă. În cazuri extreme - pentru a intra în supermarket. Dar pentru a pune-o la un loc de muncă, chiar și cele mai creative și informale, nu merită încă. Dar cu ce să poarte imprimarea Pantalonilor din Piața Sponge, dacă nu mai ești pentru 20 de ani, ci pentru 40 de ani? Cu nimic. La această vârstă, cu orice combinație combinați această cămașă, aceasta va arăta necorespunzătoare și sălbatică. Prin urmare, de a vota în mod obiectiv ca ai nevoie de o provocare și o provocare în garderoba ta (ținând cont de faptul că sunteți în vârstă de 9 ani). Și dacă nu sunteți gata pentru atenția sporită, un aspect de surpriză și șoptind în spatele partea din spate a amprentele aceasta ar trebui să fie abandonată. Oricare ar fi combinații bune de haine pe care nu le-ați oferi pentru el, desene animate pentru copii sunt cel mai bine lăsate copiilor.

Sfat 3: Cooking the Crabstburger

Fiecare copil care a vizionat "SpongeBob",probabil a cerut parintilor pentru faimosul crabsburger. Pregătiți-o foarte ușor și pentru a pregăti acest fel de mâncare, nu este nevoie să furați o formulă secretă. Totul este deja făcut.

Gatit Crabstburger

Veți avea nevoie

 • -5-6 role rotunde
 • -300 g carne tocată
 • -moloko
 • -1-2 roșii
 • -3-4 castravete murate (muraturi)
 • - pereche cu materiale plastice
 • - Salată verde
 • -150 g ceapă
 • -10 linguri. oțet 6%
 • -15 linguri. de apă
 • -3 linguri zahăr
 • clorhidric
 • -perets
 • - Ulei vegetal
 • -mayonez -ketchup

instrucție

1

Luăm o ceapă și o tăiem în inele. Se prepară sosul pentru el-se amestecă zahăr, apă, oțet. Lasă arcul marinat 15-20 5-6 minut.Gotovim plat (grosimea de aproximativ 2 cm) chiftele, are nevoie pentru a adăuga un ou crud tocată, sare și piper, se amestecă bine, pentru a prepara chiftele plate și se coc într-o tigaie până când fierte . chiftele Zharte într-o cantitate mică de ulei, pe fiecare parte aproximativ 5-7 minute.

2

Luăm chiflele și le tăiem în jumătate. Ungeți fiecare bun cu ketchup. Roșiile tăiate în cercuri și castraveții în benzi subțiri.

Gatit Crabstburger

3

Luăm o bucățică de carne și punem o frunză de salată pe ea, o crustă. Puneți rosul pe tăiță, apoi pe ceapă și castraveți. Acoperim partea a doua cu chifle. Bon apetit!

Sfat 4: Cum să atrag Patrick pas cu pas

Cine trăiește pe podeaua oceanului? .. Cuvintele familiare? Cu ei incepe populara serie animata "SpongeBob - pantaloni pătrat". Încercați să desenați cel mai bun prieten al lui SpongeBob - Patrick. Cu o lecție pas cu pas, va fi foarte simplu.

Cum să atragă Patrick pas cu pas

instrucție

1

Desenați scheletul corpului lui Patric. În centrul hârtiei, trageți un oval mare. Patrick - o stea de mare cu brațe și picioare, așa că adăugați o formă triunghiulară alungită ovală. De sus spre oval adăugați un triunghi mare. Pe părțile laterale ale trunchiului și dedesubt, desenați două triunghiuri.

Cum să atragă Patrick pas cu pas

2

Acum folosiți radiera pentru a șterge totulcare suprapune linii excesive. Desenați un capac suspendat deasupra triunghiului superior. Toate colțurile ascuțite ale triunghiurilor sunt rotunjite. Mâinile lui Patrick sunt ca niște aripi.

Cum să atragă Patrick pas cu pas

3

Trageți pantalonii, o linie suplimentară pe partea superioară a pantalonilor scurți. Marcați ombilicul lui Patrick cu două arce. Nu uitați de față - faceți o notă despre forma feței. Mai întâi, aranja gura, cele două linii inferioare, apoi linia pentru sprâncene și pentru elevi.

Cum să atragă Patrick pas cu pas

4

Faceți câteva fețe mici pe fața lui Patrickmiscari pe laterale pentru sprâncene. Desenați două ovale pentru ochi. La sfârșit, trageți două linii curbe mari - acesta va fi gura lui Patrick. Nu uitați să desenați limba. Pe pantaloni scurți de pește "de mers pe jos" este un model - și trageți-l. Rămâne pentru Patrick să picteze cu culori strălucitoare, pentru că acesta este un erou foarte pozitiv!

Cum să atragă Patrick pas cu pas

Sfat 5: Cum de a desena o stea de creion de Patrick

Pentru a descrie caracterul de desene animate "SpongeBob" marin o stea Patrick, este necesar să se deseneze figuri geometrice auxiliare, să se rotunjească contururile lor și să se adauge detalii caracteristice acestui erou.

Cum de a desena o stea de creion de Patrick

instrucție

1

Desenați o isosceles auxiliartriunghi. Laturile sale laterale trebuie să fie de aproximativ două ori mai mare decât lungimea bazei. Nu apăsați puternic pe creion, mai târziu elementele auxiliare vor trebui să fie îndepărtate cu o garnitură de etanșare.

2

Desemnați abdomenul drept linii rotunde Patrick în partea centrală a triunghiului.

3

Rețineți mijlocul aproximativ al înălțimii triunghiului. Pe ambele părți ale acestui nivel trageți mânere Patrick. Într-o stare calmă, sunt coborâți de-a lungul laturilor, iar dacă Patrick este oarecum ocupat, ei pot fi crescuți sau divorțați în laturi. Lungimea brațelor personajului corespunde dimensiunii capului.

4

Selectați razele inferioare ale stelutei care corespund picioarelor. Ele sunt de aproximativ jumătate de lungime ca razele mânerelor.

5

În jurul valorii de la sfârșitul tuturor razele de stea.

6

Împărțiți partea superioară a steluței de mai susnivelul mâinilor în jumătate. În acest moment, trageți doi ochi rotunzi. Acestea pot fi acoperite de secole, dacă Patrick râde sau țâșnește, dar în stare normală, pleoapele nu sunt vizibile. Două linii îndrăznețe denotă sprâncenele personajului de desene animate.

7

Desenează-ți gura Patrick. Acesta este situat chiar deasupra nivelului mâinilor. Gura este lipsită de buze și, de obicei, arată ca o linie, dar dacă Patrick râde sau vorbește, interiorul este un limbaj vizibil.

8

Selectați a treia parte a triunghiului auxiliar și desenați două linii orizontale rotunjite la o distanță scurtă una de cealaltă. Ele corespund elasticului chiloților Patrick. Pantalonii se extind ușor în partea de jos, nu există pantofi pe picioarele personajului. Pe o singură bucată de îmbrăcăminte prezintă flori mari, similare cu detaliile puzzle-ului.

9

Desenați două liniuțe scurte ale buricului Patrick. Indicați locurile în care oamenii au sfârcuri.

10

Ștergeți liniile auxiliare.

11

Culoarea corpului Patrick culoare roz roz, pantaloni scurți - verde deschis, flori pe liliac. Dacă pleoapele personajelor de desene animate sunt închise, puneți pe ele o vopsea gri deschis.