Cum funcționează Zello

Cum funcționează Zello

Unul dintre mijloacele cele mai originale de comunicarepe Internet a fost radioul Zello, care oferă o conexiune instantanee multiplayer pentru participanții la conferință, care pot fi localizate în diferite părți ale globului.

Cum funcționează Zello

instrucție

1

Principiul funcționării radioului Zello este destul de simplu. Fiecare participant înregistrează un cont ale cărui date sunt stocate pe serverul de aplicații. De asemenea, va trebui să descărcați clientul radioului pe un computer personal, pe un iPhone sau pe un dispozitiv Android. Până în prezent, aplicația Zello este susținută de majoritatea dispozitivelor fixe și mobile care rulează diferite sisteme de operare, inclusiv MacOS și Ubuntu. Utilizatorii comunică printr-o conferință vocală bidirecțională sau prin conectarea la un canal creat anterior, care poate fi deschis și disponibil pentru a asculta toți utilizatorii Zello sau închis și care necesită o parolă atunci când este conectat. De asemenea, fiecare utilizator își poate crea propriul canal și îi poate invita pe utilizatori de pe lista de prieteni.

2

Pentru a începe să utilizați Zello, trebuie să faceți astaexecutați clientul și introduceți datele pentru autorizare: login și parola. După aceasta, puteți începe să căutați canalele după numele lor sau pe utilizatori prin porecla. Schimbul de mesaje vocale cu utilizatorii individuali este posibil numai după autorizarea de returnare, în timp ce ascultarea canalului devine posibil imediat după conectarea la acesta. Puteți trimite un mesaj întregului utilizator pe canal după ce ați primit statutul unui utilizator de încredere. Până atunci, numai moderatorii și administratorul canalului vor auzi mesajele.

3

Pentru a trimite un mesaj, faceți clic pela tangenta de comunicare. În versiunile aplicației pentru un computer desktop, se pare că este un buton cu eticheta Zello din partea de jos a ferestrei programului. În versiunile Zello pentru dispozitive mobile, butonul tangent este situat în centrul ecranului și arată ca un cerc cu un cadru portocaliu și o pictogramă de microfon în centru. Dacă difuzarea este în prezent ocupată, se vor auzi trei semnale sonore scurte.

4

Puteți asculta mesaje în același timpmai mulți utilizatori de la mai multe canale care sunt activate în prezent. Pentru a selecta un canal sau un utilizator pentru comunicare, faceți clic pe elementul corespunzător din listă. Trebuie remarcat faptul că în versiunile mobile ale Zello, listele de utilizatori și canalele sunt în tab-uri diferite.

5

Una dintre principalele facilități de a folosi Zelloradio este păstrarea istoricului mesajelor scanate și trimise. De asemenea, este foarte convenabil să utilizați setul cu cască Bluetooth sau handsfree. Pentru fiecare utilizator sau canal, puteți seta nivelul dorit al volumului. De asemenea, este posibil să trimiteți apeluri instantanee, inclusiv mesaje text scurte. Similar cu cei mai mulți mesageri instant, Zello vă permite să setați diferite stări de utilizatori care restricționează recepția sau transmiterea mesajelor.