În ce țări este permis incestul?

În ce țări este permis incestul?


Infracțiunile asociate cu promiscuitatea sexuală devin tot mai frecvente. În ce țări este permis incestul? Legislativ, nu este interzis într-o serie de state civilizate.În ce țări este permis incestul?


instrucție


1


Rusia. Acest lucru va părea ciudat, dar conform legii incestul din Rusia nu este interzis. Nu puteți să vă căsătoriți cu rudele pe o linie dreaptă ascendentă, de exemplu, un tată cu o fiică sau o bunică cu un nepot. Aceasta se aplică părinților adoptivi cu copii adoptați. Fratele și sora, de asemenea, nu pot intra în contact. Dar nimeni nu menționează despre unchi și nepoate, despre veri și veri. Prin urmare, acest lucru este permis.


2


Țările de Jos. Această țară este deseori vorbită drept cea mai liberă din legi. Legalizarea căsătoriilor între homosexuali, protecția drepturilor lor, vânzarea de medicamente ușoare - toate acestea sunt standard pentru Amsterdam. Incestul în Olanda nu este permis doar. Chiar și aici căsătoriile dintre frați sunt recunoscute ca fiind legitime. Singura condiție pentru asigurarea oficială a comunicării este vârsta iubitorilor. Diferența nu ar trebui să fie mai mare de opt ani.


3


Elveția. O țară care a rezolvat recent incestul. Din 2010, în această stare avansată cu cel mai înalt nivel de viață, legile s-au schimbat. Articolul despre răspunderea penală pentru această acțiune a dispărut brusc din cod, ceea ce a condus publicul la indignare.


4


Franța. Indiferent dacă este permisă incestul în această țară, este o problemă controversată. Codul civil interzice căsătoriile între rude apropiate din secolul al XIX-lea. Dar nu există nici o notă în lege despre intrarea în relațiile sexuale dintre adulții care sunt rude de sânge. În consecință, acest lucru este considerat o chestiune personală a perechilor înșiși.


5


Belgia. În această țară europeană, căsătoriile forțate sunt interzise, ​​factorul violent este exclus a priori. Dar incestul este considerat un fapt de viață de zi cu zi.


6


India. Ca țară în curs de dezvoltare, India nu interzice incestul ca formă de relație. În plus, nu se ia în considerare vârsta majorității, așa cum este obișnuit în statele civilizate.


7


Azerbaidjan. Este posibil să identificăm această țară ca fiind cea mai apropiată de Rusia. Incestul este permis nu numai aici, dar și în multe alte țări ale Estului. Mai ales se referă la situația din sat. Tradițiile au prioritate, iar căsătoria dintre veri și surori devine normă. Nunțile sunt ținute solemn. Ritualul de a demonstra o foaie după noapte de nuntă pentru toate rudele este obișnuit.