Care este seria "Casa cu crini"

Care este seria "Casa cu crini"


Noua serie de televiziune este o saga de familie despre viața eroului de primă linie Mikhail Govorov și a familiei sale. Filmul povestește povestea a mai multe generații de oameni sovietici de la sfârșitul războiului până în zilele noastre.Care este seria "Casa cu crini"


Parcela

Directorul tabloului este Vladimir Krasnopolsky.
În 1946, după victoria asupra fasciștilor,hero-front-line-lucrător Mihail Govorov revine la o viață liniștită. Dar felul lui nu se află cu soția lui. Michael a aflat că Tasia era o femeie pe care a întâlnit-o pe drumul războiului, sa îndrăgostit, a născut o fiică și a fost ucisă în bombardarea trenului. Micuța Lily este fiica lui Mihail. El găsește în orfelinat. Împreună cu Govorov, în cele din urmă, vine în familie. Apariția unei fiice nelegitime este o surpriză neplăcută pentru familia lui Mihail, soția și fiul său Kochi (Constantin). Soția lui nu sa putut recupera de această lovitură. Nu i-a iertat soțului și nu ia acceptat "sângele". Un prieten apropiat al lui Mihail, Dementy Shulgin, îl invită să-și asume o funcție responsabilă. După aceea, familia Govorov se mută într-un vechi conac în afara orașului. Credința populară la botezat "Casa cu crini". Cu aceasta este legata legenda femeii nefericite care a impus un blestem asupra casei si a locuitorilor ei. Și deși acest lucru sa întâmplat în secolul al XIX-lea, casa este încă ostilă oaspeților săi. "Nu va exista fericire pentru cei care locuiesc acolo o sută de ani" - această vrajă îi sperie pe oameni de la el. Dar Govorovii, fără să știe nimic despre el, devin noi stăpâni ai casei. Inițial, viața lor merge bine, dar nenorocirile încep să înfrunte în curând pe Michael neglijent. Fiul moare, iar soția scufundă muntele în vin. Și apoi se știe că Tasia, mama lui Lily, a supraviețuit și căută fiica ei. Așa se desfășoară povestea unei familii. Copiii cresc, părinții îmbătrânesc. Dar toți continuă să trăiască sub acoperișul casei cu crini care au devenit rudele lor. Și această saga nu sa terminat încă.

Cu actori

Rolul filmului a fost realizat de actori ruși și ucraineni: Serghei Makhovikov, Darya Moroz, Nikolay Dobrynin, Olesya Sudzilovskaia, Eugen Knyazev, Viktor Rakov și alții.
Serghei Makhovikov - un actor popular rusescteatru și cinema, regizorul, executorul propriilor cântece. Sa născut în 1963. Star of serials: "Blind", "Guard Secret", "Blind-2", "Gromovs", "Saboteur-2". Daria Moroz este actrita rusa de teatru si cinema. Sa născut în 1983. Părinții sunt faimoasa actriță Marina Levotova și regizorul Yuri Moroz. Am început să filmez în cinematografe de la 3 luni. În total a jucat în 53 de filme și seriale. În 2009 a primit premiul "Nika" pentru cel mai bun rol feminin ("Live and Remember"). Olesya Sudzilovskaya este o actriță sovietică și rusă de teatru și cinema. Steaua filmelor "Mama, nu înjosi", "Lily of the Valley Silver". A jucat în 56 de filme.

Despre spectacol

Producția comună a studioului de film din Rusia"Favorit Film" și filmul ucrainean Film.UA. Premiera a avut loc pe 31 martie 2014. Sezonul 1 a fost prezentat. În total, 24 de serii sunt eliminate. Durata fiecărei serii este de aproximativ 45 de minute.