Filmografie de Vladimir Udovichenko

Filmografie de Vladimir Udovichenko


Actorul de film rus Vladimir Vdovichenkov,renumit în 2002-2003, rolurile principale din "Brigadă" și "Boomer", are o cinematografie destul de mare. Primul film cu el a fost lansat în 1999.Filmografie de Vladimir Udovichenko


Începutul

Actorul de film Vladimir Vdovichenkov sa născut pe 13 august1971. A început să acționeze în filme în timpul studiilor sale la VGIK. Primul rol a fost rolul unui gardian în filmul "Președintele și nepoata sa" (1999). Apoi - episoade ale seriilor de televiziune "The Border, Tale Romel" de Alexander Mitta și "martie turc" de Mihail Tumanishvili. De asemenea, episodic a fost rolul în militantul Konstantin Murzenko "aprilie" (2001). Personajul lui Vdovichenkova Kohl-afgan a apărut în filmul de televiziune "Șeful cetățeanului". După aceea, primul rol principal a fost jucat - în "Brigada".

"Brigada"

În această serie de cult TV fără îndoialăVladimir Vdovichenkov a interpretat rolul lui Phil, unul dintre cei patru prieteni care au alcătuit echipa. Această serie de Alexei Sidorov, în conformitate cu scenariul lui Alexander Veledinsky, ridică încă controversă între spectatori și critici. Următorul rol important a fost urmat în curând.

De la "Bumer" la "Unchiul Vanya"

În 2003, ecrane au fost lansate "Boomer", rolul principal al Kostyan-Kot efectuate Vdovichenkov. Regizorul și scenaristul blockbuster-ului a fost Peter Buslov.
"Boomer" a devenit un cult pentru casăcinematografia, iar eroul Vdovichenkov a supravietuit tovarășilor săi și a apărut în filmul "Boomer: Cel de-al doilea film" (2005), unde cel de-al doilea rol principal îl joacă Svetlana Ustinova (Dashka).
În memoria multor serii "Cadets" (2004,regizorul Andrei Kavun) Vdovichenkov a jucat ofițerul politic al școlii militare. Mențiune separată merită seria "Stargazer" (2004). Această serie de televiziune Guria Atneva este unul dintre cele mai bune filme despre activitatea complexă a serviciilor de informații externe rusești. Rolul agentului de informații ilegale Serghei Chumakov a fost deosebit de reușit pentru actor.
Vdovichenkov a interpretat rolul principal în ambele părți ale filmului fantastic "Paragraful 78" al lui Mikhail Khleborodov.
În 2005-2010, Vdovichenkov a jucat rolul principalîn filmele "Timpul pentru a aduna pietre împreună" (Demin), "Demonii" (Shatov), ​​"ziua a șaptea", "mymra", "Exit", "Kromov", "Dacă te-am iubit", "Redemption." În 2009, ecrane dintr-un mare-imagine, Vladimir Bortko "Taras Bulba", în cazul în care Vdovichenkov - Ostap, fiul cel mare Taras. Deschiderea fețe noi talent actoricesc a fost lansarea filmului la televizor ecrane performanță Rimas Tuminas „Unchiul Vania“ (2010), rolul lui Michael L. Astrová.

Roluri 2011-2014

În 2011, Vdovichenkova a fost invitat la rolul luiSerghei în filmul Fernando Meirellis "Kaleidoscopul dragostei" (alt nume - "360"). În filmul "august-al optulea" (2012), dedicat evenimentelor din Osetia de Sud, ia fost încredințat rolul președintelui rus. În adaptarea filmului "Garda Alba" (2012, regia Serghei Snezhkin) Vdovichenkov - căpitanul Pleshko. Actorul a jucat, de asemenea, în comedia comedie "Celebration locked up" și seria de televiziune Konstantin Khudyakov "Once Upon a Time in Rostov". Tema militară este dedicată filmelor "Intelligence" (2013) și "Goodbye, Boys" (2014). Notă pentru editor. Evident, există o greșeală în titlu: există o actriță Larisa Udovichenko și actorul Vladimir Vdovichenkov. Vorbirea, aparent, tot la fel.