Ce documente sunt necesare pentru a deschide o bară de bere

Ce documente sunt necesare pentru a deschide o bară de bere

Bara de bere este una dintre cele mai populare locații. Pentru a vă deschide propria dvs. ar trebui să vă pregătiți bine: alegeți un loc potrivit și colectați lista necesară de documente.

Ce documente sunt necesare pentru a deschide o bară de bere

Forma organizatorică și juridică

Înainte de a deschide propria bară de bere,este necesar să se studieze cu atenție cadrul legislativ care reglementează comerțul cu amănuntul cu băuturi alcoolice. Legea stabilește cine și unde poate vinde bere. De exemplu, pentru a vinde băuturi alcoolice este strict interzisă în cabinetele medicale și educaționale, facilități de transport, autobus, piețele și vokzalah.Sleduet să acorde atenție, modul de a alege forma juridică de a face afaceri. LLC este opțiunea optimă, deoarece pentru această organizație sistemul de impozitare este simplificat. Acest lucru vă permite să economisiți pe impozitele pe profit și pe proprietatea întreprinderii și pe TVA. La pregătirea documentelor, trebuie să luați în considerare cerințele pentru plasarea barei. Zona trebuie să fie de cel puțin 180 de metri pătrați. Barul nu ar trebui să fie amplasat într-o clădire de apartamente. Cel mai probabil, camera trebuie reparată. De asemenea, după înregistrarea tuturor documentelor necesare pentru achiziționarea de echipamente, cum ar fi cuptoare cu microunde, placă, bar, dulapuri, mobilier pentru camera, casa de marcat, vitrina, frigider, mașină de cafea, un generator și gheață concasor, un modul pentru robinete de instalare de bere, vibratoare, feluri de mâncare și accesorii de bar. În plus față de calitatea garantată a berii, trebuie să luați în serios meniul principal al barei. Acesta poate consta nu numai dintr-o varietate de snacks-uri de bere, cum ar fi pâine prăjită, cârnați, etc, dar, de asemenea, includ mese complete.

Înregistrare de afaceri

Pentru a începe înregistrarea documentelor este necesară înregistrareasocietate cu răspundere limitată. Acesta va costa de la 1000 la 5000 de ruble. Prețul depinde de utilizarea firmelor de asistență juridică, de certificare a produselor și de licență pentru vânzarea de băuturi alcoolice. Prețul licenței pentru o perioadă de cinci ani va costa aproximativ 40.000 de ruble. Apoi, trebuie să încheiați un contract de închiriere sau cumpărare / vânzare a spațiilor în care va fi localizată bara. Chiria sediului va costa aproximativ 80 000 de ruble. Este necesar să se înregistreze un registru de numerar și să se încheie un contract de întreținere, după care - pentru a obține permisiunea de a deschide un bar în spațiile din SES și în incendiu. Este foarte important să se încheie un acord privind curățarea sistematică a sistemelor de ventilație și de aer condiționat. Și, în concluzie, pentru a obține dreptul de a începe bara, aveți nevoie de un permis de stat de la Rospotrebnadzor.