Ce este o piață de masă?

Ce este o piață de masă?

Mass-market este o hârtie de urmărire din limba englezăpe piața masivă pe termen lung, care este literalmente realizată ca o "piață de masă". Acesta este orice produs destinat consumatorilor în masă. De obicei, este destul de scăzut în valoare, ceea ce îl face accesibil și acceptabil.

Ce este o piață de masă?

Ideea pieței de masă

Conceptul de piață de masă se bazează pe sistemul de mărci,ca semn recunoscut pentru consumator. La urma urmei, dacă calitatea unui anumit produs nu diferă de calitatea unui produs similar în valoare, atunci care este punctul de cumpărare exact? Aici vine conceptul de brand. Publicitate și marketing o varietate de tehnologii sunt în serviciul pieței de masă, care arată la televizor și pe standuri speciale frumuseti cu care zboară de păr și explicând că marca lor corespunde principiilor vitale ale orășeanul tipic, care este consumatorul principal al maselor market.Kachestvo de masă - Produsul este destul de mediu. Dacă încercați să cumpărați produse similare dintr-o altă categorie de preț (de câteva ori mai scumpă), asigurați-vă că acestea pot fi într-adevăr mult mai eficiente sau mai convenabile. Producția de bunuri din această categorie se produce adesea pe o schemă de franciză. Aceasta înseamnă că, dacă cumpărați șampon de pe piața de masă, se face undeva în apropierea locului în care locuiți și nu în țara în care a fost fondată această marcă. Compania vinde drepturile și tehnologia pentru a crea produse sub propria sa marcă, obligând compania de franciză să îndeplinească standardele de calitate specificate. Ambele companii, marca în sine și întreprinderea de franciză fac un profit, consumatorii sunt un produs favorit oriunde în lume, iar produsele de pe piața de masă reprezintă o altă fabrică.

Calitatea pieței de masă

De regulă, produsele de pe piața de masă nu sunt suficientestele de pe cer. De exemplu, dacă vorbim despre produse cosmetice, este puțin probabil că aceasta vă va ajuta să faceți față unei probleme grave. Ea poate face față îngrijirii zilnice, dar nu mai mult. Chiar dacă publicitatea promite efecte miraculoase, codul se ocupă de produsele de pe piața de masă, nu trebuie să aveți încredere în el. A fost în căutarea bunurilor de consum că publicitatea a devenit deosebit de inventivă în încercarea de a atrage atenția consumatorilor și, datorită acestor produse, publicitatea este înșelătoare (chiar dacă reacționează la ea la nivel subconștient). Apropo, publicitatea scoate o parte semnificativă din buget atunci când creează produse de pe piața de masă. Mai mult, aceasta este principala sa cheltuială. Cum să determinăm produsele de pe piața de masă? Se vinde pretutindeni. Puteți cumpăra același lucru în orice zonă a țării dvs. și în aproape orice țară din lume. În plus, nu există locuri speciale pentru vânzarea acestor produse. Se poate vedea pe rafturile supermarketurilor, în magazinele de uz casnic, uneori în farmacii și pe piețe. Produsele de pe piața de masă sunt de obicei poziționate, ca ceva potrivit pentru toți oamenii. Judecă-te pentru tine, este posibil acest lucru? Obținerea unor astfel de proprietăți nu poate fi decât una: caracteristicile medii pe care le are piața masivă.