Cum sa curatati burta de bere, eliminand mai multe produse

Cum sa curatati burta de bere, eliminand mai multe produse


Apariția unei burtă de bere cu consum de bereAcesta nu este conectat direct, dar cantitatea de alcool consumata cu toate acestea, duce la creșterea lentă a cavității abdominale. În primul rând, creșterea volumului perfuzat o bere, te întinde pe perete. În al doilea rând, berea vă stimula apetitul, ceea ce duce la supraalimentare.Cum sa curatati burta de bere, eliminand mai multe produse


instrucție


1


Pentru a elimina burta de bere, este necesar să excludem cel puținun produs dăunător major este berea. În spatele lui, puteți renunța temporar la orice alcool. După ce vă obișnuiți cu o băutură spumoasă, încercați să vă întoarceți la consumul său mai des decât de două ori pe lună. În caz contrar, scăpa de burta de bere pentru totdeauna nu va reuși.


2


Dacă te gândești serios la aspectul tău, șiBustul berii vă deranjează cel mai mult, începeți să refuzați alimentele grase și picante. Cârnații de brânză, brânzeturile afumate, chipsurile prăjite și maioneză - toate acestea reușite cu bere au fost depuse pe stomac, transformându-le într-un butoi de bere. Renunțați la aperitivele de bere. Nu contează cât de corectă nutriție nu respingeți, ci doar această abordare vă va salva de burta berei. Pâinea albă poate fi înlocuită cu produse din făină din carne integrală, carnea prăjită va fi înlocuită cu fiert. Nu mânca prea mult.


3


La început, burta dvs. de bere va fi "supărată" și"Ofensat", va începe să se "răzbune", arătând un apetit puternic și provocând dorința de a mânca mai mult. Lasă-l să arunce în mod regulat alimente vegetale în stomacul întins: mere, banane, morcovi, varză, roșii și castraveți. Fibrele vegetale naturale sunt acum prietenul tău. Foamea va trebui să fie ignorată, până când stomacul de bere, provocat de distensia stomacului, nu se micșorează la dimensiunea adecvată. Ceaiul verde este bine umflat de rușine.


4


Dieta nu este capabilă să scape complet de berestomac. Numărătoarea calorică este bună, dar nu este un panaceu. Utilizați mai multe calorii decât consumați. Înlocuiți călătoriile în metrou cu mersul pe jos, luați un duș rece dimineața, cumpărați o bicicletă, în cele din urmă. Nu refuzați să vă relaxați în aerul proaspăt și în jocurile active cu prietenii. Stilul de viață sportiv vă va întoarce armonie și sănătate.