Sfat 1: Cum să strângeți șurubul

Sfat 1: Cum să strângeți șurubul

Chiar dacă nu îți place să faci și să faci ceva cu casa ta cu mâinile tale, vei întâlni mai devreme sau mai târziu situația când trebuie să te răsuci șurub. O simplă operațiune, în anumite cazuri, poate provoca multe dificultăți.

Cum să strângeți șurubul

Veți avea nevoie

 • - șurubelniță;
 • - o cheie sau o cheie;
 • - șurubelniță;
 • - arc și suport;
 • - tub de cauciuc;
 • - lipici sau vopsea.

instrucție

1

Examinează capul șurubși alegeți instrumentul potrivit pentrupoftă de mâncare. Dacă pălăria are o decupare, selectați o șurubelniță încrucișată sau cu un diametru corespunzător. Rețineți că, dacă luați o șurubelniță prea mică, se va derula și prea mult poate rupe firul.

2

În cazul în care capul șurubdar se face sub forma unui hexagon sau a unui pătrat, selectați un chei adecvat, puteți utiliza de asemenea o cheie reglabilă sau, în cazuri extreme, clești.

3

Pentru a răsuci șurub cu unul sau două găuri în loc de un slot, șurub sub șurubelnița în formă de Y, șurub"Secretele", create pentru dificultatea deșurubării, achiziționați un instrument special.

4

Dacă aveți nevoie să înșurubați o cantitate marefixați, utilizați o șurubelniță sau un burghiu. În plus, achiziționați atașamente diferite, inclusiv pentru înșurubarea elementelor de fixare în locuri greu accesibile.

5

Pentru a răsuci șurub într-un loc în care este imposibil să te apropii,utilizați o șurubelniță cu pivot. O astfel de șurubelniță poate fi realizată și în mod independent, pentru aceasta, se taie o tijă de șurubelniță convențională în două și se reaspără sfârșitul arcului.

6

șurub Nu trebuie să vă țineți mâna, puneți un braț încărcat cu arc pe șurubelniță. Pe partea laterală a mânerului, trageți o gaură, introduceți știftul în el și apăsați-l cu un arc. Când puneți șurub în orificiul de prindere, arcul trebuie apăsat ferm pe vârful șurubelniței.

7

Puteți face chiar mai ușor - găsiți un cauciucUn tub cu un diametru interior este puțin mai mic decât diametrul unei șurubelnițe. Tăiați o bucată de 3 cm lungime și strângeți-o bine pe capătul de lucru al șurubelniței, introduceți capul șuruba. Acum puteți lucra în orice poziție, fără ajutorul mâinii a doua.

8

șurub nu a scăpat de vibrații, înainte de muncăungeți-l cu clei sau vopsea. Dacă este posibil, împingeți capătul din partea cealaltă a piesei și strângeți firul (în acest caz, rețineți că suportul nu va fi îndoit).

Sfat 2: Cum să rotiți mingea

Jocul de bowling vă permite să vă distrați și să vă demonstrați abilitățile, calculul precis al mișcării mingea și o lovitură directă asupra țintei. Cel mai important detaliu este rotația mingea, ceea ce nu este atât de ușor de realizat, pentru care este nevoie de timp pentru a vă antrena încheieturile.

Cum să rotiți mingea.

Veți avea nevoie

 • Bile pentru bowling, mănuși.

instrucție

1

Puneți mâinile la mâini cu sloturi pentru degete, așa că a fost mai convenabil să țineți mingea.

2

Derulați periile la stânga și la dreapta pentru a le întinde ușor înainte de a arunca.

3

După ce ați făcut trei abordări, la ultimul pas, porniți mingea înapoi și apoi o înșurubați în aruncare.

4

În momentul derulării, împingeți mingea departe de dvs. și îndreptați-vă spre țintă.

Sfat 3: Cum să alegeți o elice

Eficiența motorului cu barca este în mare parte determinată de selecția corectă a canalului șurub. Depinde de economie, viteză și accelerare a întregului sistem. Cum sa alegi elicele potrivite?

Cum să alegi o elice

instrucție

1

Utilizați cea mai ușoară metodă de selecție șurub. Dacă există o astfel de oportunitate, comparați lucrătoriicalitatea a două sau trei șuruburi cu pași diferiți, stabilind-o alternativ pe același motor. Determinați ce șurub va fi mai eficient cu o încărcare mare a vasului (de obicei, un șurub cu un pas mai mic) și care va asigura o viteză mare de mișcare cu încărcare minimă a bărcii sau a barcii.

2

Realizați mai multe experimente, făcând măsurători ale consumului de combustibil pentru încărcarea diferită a ambarcațiunii. Definiți pentru toată lumea șurub rata optimă de acces la planificare șiviteza maximă pe care o navă se poate dezvolta. Astfel, motorul ar trebui să funcționeze aproximativ la 5000 de rotații într-un minut la clapeta de închidere complet deschisă.

3

Când verificați munca șurub Fiți atenți la cât de mult se fierbeapă de sub motor. Dacă, la începutul mișcării, motorul emite un sunet care seamănă cu o depășire a unei mașini, iar mișcarea pârghiilor de comandă se mișcă brusc și brusc, este necesar un șurub cu un pas mare. Cu un set scăzut de viteză și o ieșire mai lentă în modul de planificare, este necesară o elice cu un pas mai mic.

4

Atunci când alegeți o elice pentru o barcă, ia în considerare condițiileoperarea planificată a navei, inclusiv încărcătura admisibilă. Dacă intenționați să călătoriți cu lumină, atunci șurubul, proiectat pentru încărcare maximă, va face o viteză excesivă.

5

Fiți atenți la numărul de lame șurub. Cea mai mare viteză maximă este asigurată de șuruburile cutrei lame, dar leagă încet nava de a planifica. Cu toate acestea, elicopterele cu patru coți, în schimb, se îndreaptă cu ușurință spre modul de așchiere, dar sunt inferioare vitezelor cu elice cu trei lonjeroane.

6

Pentru a asigura un accident vascular cerebral bun, forma lamei șurub. Alegeți lame eliptice dacă dorițiasigură un raport optim de viteză și tracțiune. Unele șuruburi au lamele înclinate spre vârfuri, ceea ce reduce frecare, astfel de șuruburi sunt preferate pentru bărcile de mare viteză. Pentru deplasarea în rezervoarele supraaglomerate cu alge, este mai potrivit un șurub cu lame, răsucite în direcția de rotație.

7

Atunci când alegeți materialul din care este realizat șurubul, luați în considerare faptul că șuruburile din aluminiu sunt preferabile pentru motoarele exterioare instalate pe ambarcațiuni mici. Ele sunt mai ușoare și mai ieftine decât cele din alamă.

Sfat 4: Cum să ridicați șurubul la motorul ambarcațiunii

Pentru fiecare navă cu motor cu barcă există un canal optim șurub. Dar dacă folosiți nava în mai multe moduri - pentru pescuit, mersul pe jos, pentru schiorii de apă pentru tractări - veți avea nevoie de mai multe șurubs. Asigurați-vă că ați cumpărat o navă de vapor de rezervă pentru nava dvs. șurub cu un set de dispozitive de fixare.

Cum de a alege un șurub pentru motorul cu barca

Veți avea nevoie

 • - navă;
 • - motor cu barca;
 • - elice;
 • - tahometru.

instrucție

1

Definiți parametrii de bază șurubdar pentru un motor cu barca. Ele sunt diametrul șurubdar și pasul său. Din aceste parametri, ținând cont de puterea motorului, viteza maximă a barcii depinde. Distanța în centimetri șurubîntr-un singur rând, există un pas șurubci un motor cu barca.

2

Găsiți în desemnarea aplicată la cea mai mare canotaj șurube, diametrul și valoarea pasului șuruba. De exemplu, inscripția 9,9x13 înseamnă că aceasta șurubiar pentru motorul cu ambarcațiunile O este de 9,9 inci cu un pas de 13 inci.

3

Uită-te la instrucțiunile de la barcă motor, ce maximă se poate transforma pe ea"Gaz complet", cu supapa de accelerație deschisă. Accelerați barca la viteza maximă. Cu un tahometru, măsurați viteza arborelui motorului, de obicei nu depășește 5500 rpm.

4

Observați viteza arborelui laclapeta maximă deschisă. Dacă este mai mică decât viteza maximă recomandată, citiți valorile tahometrului drept viteza maximă a acestui tip de canotaj șuruba.

5

Calculați pasul șurubci un motor cu barca. Un pas de un pas șuruba este de aproximativ 200 rpm. Găsiți diferența dintre citirile tahometrului și viteza maximă nominală, împărțiți-o cu 200. Împărțiți valoarea obținută în raportul de transmisie al reductorului motorului. Dacă obțineți în cele din urmă numărul 2, prin urmare, pentru acest motor cu barca, este mai adecvat să folosiți un alt canotaj șurub, având un pas de 2 centimetri mai puțin. Cu noul șurubnava dvs. va atinge viteza maximă planificată.

6

Dacă selectați șurubci la barcă motor să respecte o anumită regulă. Vârfurile cu un pas mare sunt folosite pentru bărcile cu viteză mare de viteză și cu pași mai mici pentru bărcile lentă și greu. Schimbarea pasului șurubiar motorul cu barca este singura modalitate de reconciliere șurub cu un motor și cu o barcă.

Sfat 5: Cum să reparați șurubul

Majoritatea problemelor asociate cu defecțiunilehard disk-ul este rezolvat prin formatarea completă și crearea de partiții noi. Din păcate, această metodă duce la pierderea unor informații importante, care este foarte critică pentru utilizatori.

Cum să restabiliți șurubul

Veți avea nevoie

 • - Montați unitatea "n";
 • - Regenerator HDD.

instrucție

1

Dacă discul dvs. de sistem este deteriorat, încercați să conectați unitatea la alt computer. După aceasta, verificați operabilitatea discurilor locale rămase. Dacă toate funcționează normal, copiați fișierele importante de pe discul de sistem.

2

Într-o situație în care nu puteți ajungeaccesați partiția dorită a unității de disc și trebuie să salvați anumite informații, utilizați programul Mount'n'Drive. Descărcați fișierele de instalare ale utilitarului. Rulați programul de instalare.

3

Deschideți meniul principal al aplicației instalate. Așteptați un timp până când sunt identificate hard discurile disponibile și partițiile acestora. Selectați discul local pe care doriți să îl restaurați cu butonul stâng al mouse-ului.

4

Faceți clic pe butonul "Mount". După deschiderea unui nou dialog, selectați litera unității noului disc și specificați sistemul de fișiere cu prioritate. Cel mai bine este să utilizați tipul cu care a funcționat inițial partiția deteriorată.

5

Așteptați până când este creat noul disc local. Deschideți meniul "Computerul meu". Accesați conținutul unității montate. Copiați fișierele importante utilizând managerul familiar.

6

După transferarea fișierelor necesare, închideți programulMount'n'Drive. Acum puteți utiliza utilitare concepute pentru a restabili integritatea discurilor locale, de exemplu, HDD Regenerator. Această abordare vă va salva de pierderea posibilă a fișierelor importante, permițându-vă să efectuați orice manipulare a unității hard disk.

7

Merită menționat faptul că uneori este mai ușor să le reinstalațisistemul de operare și executați un program care identifică sectoarele afectate. Utilizați această opțiune dacă nu este necesar să salvați structura unei partiții existente.