Opinii despre UAZ Patriot

Opinii despre UAZ Patriot

Datorită consumului ridicat de benzină,UAZ Patriot echipamente de gaz-cilindru, decât a fost foarte multumit! Balonul din portbagaj nu se oprește pentru a pune o mulțime de echipamente pentru odihnă activă - de la grătar până la cort și o pungă de lemn de foc. Probleme cu deschiderea ușilor - mânere chiuveta, mai ales în spate. În ansamblu este foarte fericit, este deja al treilea model de UAZ la mine.

Opinii despre UAZ Patriot

Masina pe care am vrut-o.

Stepan Talyzin

Lansând mult timp în jurul piețelor, citiți anunțurile șia decis să rămână pe masina internă UAZ Patriot, comentarii despre care au fost în mare parte pozitive. Rularea a avut succes, nu au fost relevate defecte semnificative. Am patina acum un an, sunt fericit, acum pot spune cu suveranitate că am cumpărat o mașină pe care am vrut-o, în ciuda consumului decent de combustibil.

Noul meu UAZ

Sanyok656

L-am cumparat pe UAZ Patriot in urma cu trei lunicălărind o călătorie de pescuit și vânătoare. Am cumpărat de la un dealer oficial, inițial problema a apărut cu termenii de livrare a unei mașini la comandă - a fost de 1,5 luni. Nu există plângeri cu privire la patente: băltoacele, murdăria, chiar și forțele mici trec fără dificultate. Acesta suferă un consum mare de benzină - de până la 17 litri la 100 km, iar acest lucru se întâmplă în oraș. Probabil, a fost necesar să se ia un motor diesel.

O mașină norocoasă

Karpovich Victor

Pe un bun importat SUV bani nu a fost, șiAm vrut să cumpăr ceva puternic și mare. Prietenii au recomandat UAZ Patriot, recenzii ale cărora au studiat cu multă atenție. A fost tensionat de faptul că mulți sunt nemulțumiți de asamblare, dar ceea ce se poate aștepta de la echipamentul manual. În mod surprinzător, mașina ma plăcut plăcut. Frumos, puternic, consumul de combustibil nu este cu siguranță mic, dar, de fapt, dimensiunile sunt decente.

UAZ Patriot este cel mai bun SUV

Vasikina

Pentru mult timp am vrut să cumpăr un SUV pentru călătoriila țară și odihnă. Opțiunea a fost oprită la UAZ Patriot. În mașină se potrivește totul, un trunchi mare, o cabină spațioasă spațioasă, o bună deschidere. Masina este fiabilă, nu am reușit niciodată. UAZ-ul este făcut doar pentru drumurile rusești. Bineînțeles, reparațiile trebuie să fie făcute pe margini. Dar mașina absolut perfectă, nu cred. UAZ Patriot este o mașină confortabilă caldă pentru o familie mare. Este convenabil să călătorești distanțe lungi.

Sunt mulțumit de mașină

Alex

Sunt un pescar și un vânător, trebuie să călătoresc diferitdrumuri și, adesea, destul de off-road. Din acest motiv, alegerea mea a căzut tocmai pe UAZ Patriot, recenzii, de asemenea, au contribuit la acest lucru. Mașina se justifică complet. Permiteți-mi să am câteva defecte mici, dar pentru mine principalul lucru este capacitatea bună de a face față. Sunt foarte mulțumit și nu regret despre achiziția mea și despre banii cheltuiți.

Mașină puternică

Mihail Trofimov

Trăim într-un loc în care nu există drumuri foarte bune,așa că au cumpărat UAZ Patriot, recenzii despre care au auzit diferite, uneori deloc măgulitoare. Dar nu pot spune că mașina ne-a dezamăgit. Dezavantaje, desigur, există, în primul rând, aceasta este calitatea ansamblului, ci achiziționarea unei mașini autohtone, trebuie să fim gata pentru asta. Și, în general, mașina este normală, puternică și cu o bună acceptabilitate.

UAZ - SUV

lumină

Îmi place industria rusă de automobile, nemantenit șiușor de utilizat. Patriotul are o aterizare înaltă, o vizibilitate excelentă, o cabină spațioasă, puteți călători în ea cu o familie mare și pentru odihnă și aventură off-road. UAZ Patriot este alegerea multor oameni ruși cărora le place să călătorească și iarna pe zăpadă și în toamnă, prin noroi și noroi. UAZ calitatea mașinii și la un preț pentru mulți acceptabil. UAZ Patriot și orașul este bine avansat, fără a ține pe nimeni.

Patriotul din Oise

BYDAtm

Cred că UAZ este o mașină cu un caracter. Este nevoie de o abordare specială. În ciuda dezavantajelor acestei mașini, cum ar fi ruperea rapidă sau deteriorarea pieselor, chiar și calitatea slabă a materialului plastic din care se face interiorul. Mulțumesc foarte mult. Mașină pentru oameni mari, aterizare foarte confortabilă și salon mare. Cu o abordare competentă, adică abilitățile șoferului, depășesc obstacolele imposibile, la prima vedere. Și ca în cazul funcționării corecte, poate dura mult timp fără reparații.