Cât de mult este UAZ Patriot

Cât de mult este UAZ Patriot

În Rusia, ca și vehiculele off-road, astfel încât în ​​piața noastră există o gamă largă de modele similare. Dar opțiunea cea mai accesibilă este patriotul intern UAZ.

Cât de mult este UAZ Patriot
UAZ Patriot, alias UAZ-3163, este un SUV cu un corp cu cinci uși din metal, producția în serie a cărei producție a fost efectuată din august 2005.

Echipament standard UAZ Patriot

Pe piața rusă, UAZ Patriot este oferit înșase nivele. Classic costurile versiunea de bază de la 599,990 de ruble, și lista echipamentelor sale include un set minim de echipamente: oglinzi exterioare cu, geamuri electrice fata, servodirectie da priza de 12V electrice și încălzite. Opțiuni Comfort cu un motor pe benzina de 128 de cai putere va costa de la 649,990 de ruble, iar motorul diesel de 114 de cai putere - de la 719 950 de ruble. Lista de echipamente standard include un spate geamuri electrice, aer conditionat, lumini de ceață și „muzică“. în conformitate limitată la un motor pe benzină este oferit pentru prețul de 689 990 ruble, motorina - de la 759 990 ruble. O astfel de „Patriot“ este completat deja: aer conditionat, servodirectie, blocări de uși posterioare, ABS, faruri de ceață, oglinzi exterioare cu încălzire și electrice, parbriz încălzire electrică, cabina combinate, fata si scaune incalzite spate, patru geamuri electrice, full-time sistem audio cu CD, sistem de imobilizare regulat, șine de acoperiș, jante din aliaj de 16 inch în diametru. Și, în final, versiunea Unlimited va costa în valoare de 699,950 ruble. Pentru fiecare dintre completă pentru o taxă de 49 990 ruble preîncălzitor-start programabil disponibil.

Versiuni speciale ale UAZ Patriot

Expediția este disponibilă în Rusiala un preț de 679 950 ruble, este dotata cu aer conditionat, servodirectie, geamuri fumurii, faruri de ceață, oglinzi incalzite si electrice, tapiterie din piele, scaune fata incalzite, cerc de putere, sistem audio fabrică și jante de 16 inch. Versiunea Trophy se află pe piața noastră de la 689 950 de ruble. În ceea ce privește echipamentul, este aproape identic cu cel al echipamentelor Expedition, cu excepția compartimentului pentru pasageri combinat în loc de piele. Rus SUV UAZ Patriot este unul dintre „pungași“ cele mai accesibile și de încredere de pe piață. Masina difera un interior spatios, motor puternic si manevrabilitate excelenta. Pentru aceeasi bani se poate cumpăra cu excepția faptului că numai 4x4 Lada, Chevrolet Niva sau crossovere din China.