Care sunt caracteristicile Patriotului UAZ?

Care sunt caracteristicile Patriotului UAZ?

SUV Patriot a fost dezvoltat specialpentru fanii de a conduce pe impasibilitate, pescarii și vânătorii. UAZ Patriot actualizat diferă de UAZ-urile anterioare, cu un corp modificat, un interior confortabil, suspensie, transmisie și direcție.

Care sunt caracteristicile Patriotului UAZ?

Salonul auto UAZ Patriot din 2014

Interiorul salonului de 5 locuri al lui Patriot este remarcabilsa schimbat. Tapițeria plafonului a devenit mai simplă și mai plăcută la atingere. Calitate îmbunătățită a detaliilor de pe panoul frontal. Pe usi erau manere confortabile de tavan. Pârghia de viteză a devenit puțin mai mică și mai confortabilă pentru mână. În portbagaj, tapițeria și raftul sunt complet schimbate. De asemenea, în compartimentul pentru bagaje era o plafon de iluminare pe partea dreaptă. Capacitatea trunchiului nu sa schimbat și este de 960 de litri în stare normală și 2300 litri cu scaune pliate în al doilea rând.

Specificații tehnice

Un nou motor pentru SUV Patriot nu esteinventat. Masina este încă echipată cu un motor pe benzină sau diesel. În setul de bază, UAZ Patriot are un motor pe benzină cu patru cilindri, cu un volum de 2,7 litri. Puterea maximă este de 128 CP. la 4600 rpm. Viteza maxima este de 150 km / h, astfel incat Patriotul nu poate accelera rapid cu un astfel de motor. Consumul mediu de carburant, conform producatorului, este de 11,5 litri la o viteza de 90 km / h. În condiții de drumuri grele și consumul off-road al benzinei poate crește până la 20 de litri la 100 km. Volumul de lucru al motorului diesel este de 2,2 litri, capacitatea maximă fiind de 113,5 cai putere. Viteza maximă a unei mașini cu motor diesel nu depășește 135 km / h. În comparație cu motorul pe benzină, motorul diesel are un consum redus de combustibil - nu mai mult de 9,5 litri la 100 km în ciclul de țară. Patriotul este produs numai cu o cutie de viteze manuală cu 5 trepte. Cazul de transfer sa schimbat. De acum încolo, mașina este echipată cu un caz modern de transfer coreean Hyundai Dymos. Raportul de transmisie sa schimbat pentru a crește, iar acum este de 2,56. Acest lucru a îmbunătățit semnificativ permeabilitatea. Noul caz de transfer este practic zgomotos și este controlat de joystick. Coreeană caz ​​de transfer minus este că, dacă este activată, treaptă de viteză inferioară stagneze motorului, acesta ar trebui să ia ceva timp pana cand electronica din nou zarabotaet.Hodovaya a Patriot 2014 practic neschimbat - design-dependente fata suspensie pe arcuri și sensibil cu două arcuri cu foi din spate. Modificările au atins principiul frânei manuale: acum blochează roțile din spate, nu arborele cardanic. Sistemul de frânare, ca și mai înainte, este frânele cu discuri în față și mecanismele de cilindru tambur pe roțile din spate. Toate versiunile mașinii au servodirecție.

Pachete și prețuri

UAZ Patriot din 2014 cu un motor pe benzinăAcesta este oferit în trei seturi complete de bază: Classic, Comfort și Limited. Versiunea diesel a mașinii este disponibilă în nivelele Comfort și Limited. Versiunea de bază este echipată cu discuri ștanțate de 16 inchi, ochelari atermali, o blocare centrală și un pachet electric complet. Prețul pentru UAZ Patriot începe la 569,990 ruble.