Cum se deschide valva lui Majewski

Cum se deschide valva lui Majewskisupape Majewski sunt folosite pentru a puteascoateți aerul din sistemul de încălzire. Aerul se acumulează, de regulă, în timpul stagnării prelungite sau în timpul pornirii inițiale a apei în sistem. Puteți deschide singură robinetul Majewski, pentru că nu aveți nevoie să sunați la instalațiile sanitare.

Cum se deschide valva lui Majewski


Veți avea nevoie
  • - sistem de încălzire;
  • - șurubelniță;
  • - o cheie sau o cheie;
  • - clești sau clești;
  • - rezervor de apă.
instrucție

1


Examinați designul macaralei Mayevsky și selectațiinstrument pentru ao deschide. Dacă supapa este prevăzută cu o piuliță hexagonală, localizați cheia sau cheia reglabilă; dacă vedeți o piesă cu un slot în fața dvs. - pregătiți o șurubelniță plat. În plus, macaraua poate fi echipată cu un cap cu nervuri, poate fi deșurubat manual sau cu clește (clește combinat).

2


Pregătiți un recipient mic pentru apă (după ce aerul iese din robinet, va curge o scurgere de apă). Trageți deschiderea către vase, dacă acest lucru este posibil.

3


Rotiți robinetul în sens invers acelor Nu este necesar să deșurubați șurubul până la capăt, deși siguranța din interior nu va permite scurgerea apei.

4


Dacă șurubul nu se deșurubează și bănuiți,că motivul în sculptură rugină, încercați să-l înmuiată prima. Luați kerosen, lichid de frână "BSK" sau WD-40 și umeziți conexiunea, așteptați câteva minute. Introduceți o șurubelniță în slot și atingeți-o cu un ciocan astfel încât șurubul să se rotească. Încercați să nu exersați prea mult efort pentru a nu rupe firul.

5


Deșurubați șurubul supapei Majewski, așteptațitot aerul va ieși. Când aerul din radiator se termină, apa va curge în recipientul înlocuit - în acest moment, închideți robinetul. Sarcina dvs. este îndeplinită - aerul din sistemul de încălzire este eliberat.

6


Pentru a umple sistemul radiatorului,Presurizat când supapele de alimentare și retur sunt închise, procedați după cum urmează. Mai întâi deschideți supapa Mayevsky, apoi ușor (pentru a evita un șoc hidraulic) deschideți robinetul de pe linia de retur. Când tot aerul din sistemul de încălzire iese și apa curge din robinet, închideți-l și deschideți robinetul alimentatorului.

7


Dacă trebuie să umpleți un sistem autonom, de exemplu, o casă privată sau o cabană, deschideți-le pe toate Macarale de Majewski, precum și macaralele pe racordurile superioare și inferioare ale tuturor radiatoarelor. Umplerea se face sub presiune prin supapa inferioară. Când apare apa în robineți, închideți-le una câte una.